The-Flower-Box
slide-img222
slide-img111
PREV
NEXT

TERMENI SI CONDITII

ACCEPTAREA CONDITIILOR :

Site-ul www floridesapun.ro inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J1/1059/2017 , cu sediul in Alba Iulia, strada Ion I.C. Bratianu,nr. 20, cont bancar RO17INGB0000999907343214 ,ING Bank .

Utilizarea site-ului floridesapun.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. floridesapun.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/ sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

DREPTURILE DE AUTOR:

Informatiile publicate pe floridesapun.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC MIND SOFT MEDIA SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail comenzi@floridesapun.ro Limitare raspundere floridesapun.ro. Site-ul floridesapun.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului floridesapun.ro, in totalitate sau partial.

ANULARE COMANDA:

floridesapun.ro (administrat de SC MIND SOFT MEDIA SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, floridesapun.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Site-ul floridesapun.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, floridesapun.ro are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: - preturile afisate pe site-ul floridesapun.ro sunt rezultatul unei erori materiale; - produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc; - tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului cumparatorului; - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

LITIGII:

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente.

PROTECTIA DATELOR:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC MIND SOFT MEDIA SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau va determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

TOP